تعطیلات نوروزی، فرصت مناسبی برای بسیاری از هموطنان است تا از این تعطیلات تقریبا طولانی و پیوسته، برای سیر و سفر استفاده کنند. در چنین ایامی، تعداد قابل توجهی از ایرانیان، سفرهای زیارتی یا سیاحتی به دیگر کشورها را انتخاب میکنند.کم و بیش همه کسانی که قصد سفر دارند، توصیههای گوناگونی را شنیدهاند که عموما مربوط به امنیت در جادهها، حفظ سلامت و رعایت بهداشت در رستورانها و پرهیز از رفتارهای خطرناک در طول سفر است، اما برای بسیاری از مسافران به ویژه مسافران خارج از کشور، نکتهای که عموما مغفول میماند، رعایت نکات حفاظتی در طول سفر است که برخلاف سایر توصیهها، ضرر و آسیبهای آن فقط متوجه یک فرد یا یک خانواده نیست، بلکه با امنیت و منافع ملی، ارتباط مستقیم دارد. توصیههایی که در صورت رعایت کردن آنها نه فقط کسی به باتلاق جاسوسی برای بیگانگان فرو نمیرود، بلکه همان بیگانگان و عوامل سرویسهای جاسوسی بیگانه نیز در رسیدن به اهدافشان ناکام خواهند ماند. نکته قابل توجه در مسافرت ایرانیان به خارج از کشور این است که مسافر یا مسافران به محض خروج از کشور در قلمرو بیگانگان و سرویسهای جاسوسی دیگر کشورها قرار میگیرند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، یکی از دختران شیعه لبنانی که در حوزه علمیه تحصیل میکند، دلنوشتهای را برای رهبر معظم انقلاب ارسال کرد. پس از مدتی فهمید که نامهاش خوانده شده و پاسخ داده شده است. ضمن اینکه چفیهای هم به عنوان هدیه از رهبر معظم انقلاب دریافت کرد. نامه پاسخ دفتر مقام معظم رهبری به دو دختر خانم لبنانی هم تحویل داده شد.
اظهار نظر متناقض اصلاحطلبان نسبت به ارسال پول برای مریم شریعتمداری از بازداشتیهای کشف حجاب اخیر، علامت سوال بزرگی پیرامون صحت ادعاهای فعالین سیاسی ایجاد کرده است.
به گزارش مشرق بازهم ماجرای دختران خیابان انقلاب بر سر زبانها افتاد و بسیاری از کاربران توئیتر با هشتگ #دختران_پنجاه_هزار_تومانی به این خبر واکنش نشان دادند. اما با این تفاوت که حامیان مجازی دیروز این افراد که در قهرمانسازی از آنان کم نگذاشته بودند، حال به منتقدین و بلکه دشمنانشان تبدیل شدند که چرا گفتی؟داستان چرا گفتی هم این است که روز گذشتی مریم شریعتمداری یکی از دختران کشفحجابکرده خیابان انقلاب که ماجرای پایین کشیدن او هنگام کشف حجاب از روی سکوی برق جنجالی شده بود، در حساب توئیتر خود از بسته عجیبی که بعد از برگزاری دادگاه رسیدگی به جرایم او، در کیفش قرار داده بودند نوشت.
«بقایی راهی زندان شد» عنوان کارتون ابوالفضل رحیمی در نیشخط است.
جایگاه سیاست خارجی دولت پیامبر(ص) در مدینه را می توان با بررسی اصول، اهداف و ابزارهای دیپلماسی آن حضرت بازخوانی کرد. سوال این پژوهش بررسی نقش نامه ها به عنوان مهمترین ابزار دیپلماسی ایشان در دستیابی به اهداف تعیین شده است.
اسلام، دینی جامع و کامل است که برای تمام امور فردی و اجتماعی انسان برنامه دارد. یکی از نیازهای اجتماعی بشر، تشکیل دولت و سامان یافتن امور اجتماعی است که در اسلام، به جنبه ها و کارویژه های دولت اسلامی و شاخص های آن پرداخته شده است. با توجه به اعتقاد مسلمانان به معصوم بودن پیامبر اکرم(ص) می توان با بررسی شاخص های مدیریتی ایشان در جنبه های مختلف دولت اسلامی به ارائه الگوی مدیریتی آن حضرت در این حوزه پرداخت که یکی از ویژگی های این دولت، نحوه ارتباطات خارجی آن است. جایگاه سیاست خارجی دولت پیامبر(ص) در مدینه را می توان با بررسی اصول، اهداف و ابزارهای دیپلماسی آن حضرت بازخوانی کرد. سوال این پژوهش بررسی نقش نامه ها به عنوان مهمترین ابزار دیپلماسی ایشان در دستیابی به اهداف تعیین شده است. با توجه به دیپلماسی آن حضرت، به اتخاذ سیاست محیطی از سوی پیامبر(ص) به جای سیاست تملکانه در مدیریت سیاست خارجی پی می بریم و کارآیی این مدیریت را با توجه به مقتضیات زمانه در پرتو نامه های سیاسی ایشان مورد بررسی قرار خواهیم داد.
امروزه زنان در آمریکا میتوانند اغلب مناصب و مسؤولیتهای نظامی را عهده دار شوند و دوشادوش مردان به وظایف خود عمل کنند. زنان نظامی آمریکا حتی به مأموریتهای مختلف در اقصی نقاط دنیا اعزام میشوند و در کشورهایی چون افغانستان، عراق، کره و .... حضور دارند. طی سالهای اخیر، میزان به کارگیری زنان در ارتش این کشور به شدت افزایش یافته است و در حال حاضر بیش از 15 درصد از پرسنل نظامی آمریکا را زنان تشکیل میدهند[1]. سؤال مهمی که در این ارتباط به ذهن متبادر میشود این است که آیا اساساً روحیّهی زنان با جنگ، قتل و کشتار که شیوهی خاص ارتش آمریکا است، سازگاری دارد؟ آیا جنگیدن و کشتن طرف مقابل نیاز به ظرافت خاص دارد که زنان باید آن را به انجام برسانند؟ آیا در عرصهی عمل، زنان نظامی توانستهاند همچون مردان دست به عملیّاتهای نظامی گسترده، کشتار نیروهای به اصطلاح دشمن، بمباران مواضع طرف مقابل و ... بزنند؟ تحقیقات خود آمریکاییها نشان میدهد که جواب سؤالات یاد شده همگی منفی است و واقعیّات طور دیگری است.
جینا هاسپل، یکی از افسران برجسته اطلاعاتی سیا که دونالد ترامپ او را به عنوان جانشین مایک پامپئو نامزد ریاست جدید این سازمان جاسوسی کرده، در صورت تصویب کنگره، نخستین زن در تاریخ آمریکا خواهد بود که به این مقام میرسد.
به گزارش ایسنا، جینا هاسپل یکی از باسابقهترین افسران سیا است که ۳۰ سال سابقه کار اطلاعاتی دارد. با وجود این، رسانههای آمریکا از او به عنوان چهره مناقشهبرانگیزی یاد میکنند چراکه گفته شده او از حامیان شکنجه در بازجوییهای سیا است و همچنین این سازمان تحت نظر او یک زندان مخفی در تایلند دایر کرده بود.این گزارشها مربوط به سال ۲۰۰۲ (یک سال پس از حملات ۱۱ سپتامبر) است که طی آن ادعا شده بود سیا با دایر کردن یک زندان مخفی در تایلند، بازداشت شدگان و مظنونان عضویت در گروه القاعده را شکنجه میکرد.
ترامپ قصد دارد شاخه جدید «نیروی فضایی» را به ارتش این کشور اضافه کند.
به گزارش مهر به نقل از تلگراف، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا از ارتش این کشور خواست تا شاخه جدید «نیروهای فضایی» را ایجاد کند.ترامپ در سخنرانی برای سربازان نیروی دریایی اعلام کرد شاخه جدید ارتش بخش عظیمی از فعالیت هایی را در برمی گیرد که ارتش و دولت در حوزه دفاع فضایی انجام می دهند.وی افزود: در استراتژی جدید من فضا هم مانند زمین، هوا و دریا یک حوزه جنگی است. حتی می توانیم یک نیروی فضایی داشته باشیم.