ریپورتر

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان

۲۴ مطلب در دی ۱۳۹۸ ثبت شده است

۳۰
دی
از مذاکره به بهانه «سایه جنگ» تا مذاکره به دلیل «شرایط جنگی»...

«سایه جنگ» را می توان پربسامدترین اصطلاحی دانست که از 6 سال پیش به این سو دیگر مردم ایران با آن مانوس شده  و ملاک و معیار بسیاری از تصمیمات سیاسیون در این دوران بوده است. کم نبوده اند کسانی، اعم از مسئولان ارشد اجرایی و تحلیلگران و همفکران سیاسی بدنه اجرایی کشور که این اصطلاح را سخاوتمندانه، به ادبیات روزانه مردم وارد کردند و به پشتوانه آن، انتخاب ها را در مقاطع مختلف به نفع خود و جریان سیاسی خود تغییر داده اند.

۲۸
دی
۲۸
دی

 ارشد نظانی ارتش در منطقه جنوب شرق کشور گفت: از لحظه وقوع سیل در منطقه جنوب سیستان و بلوچستان برابر اوامر فرمانده کل ارتش مبنی بر حضور همه جانبه نیرو‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران، تمامی یگان‌های آجا با تجهیزات کامل در خدمت مردم قرار گرفتند.

نیروهای چهارگانه ارتش با تمام قدرت در خدمت مردم سیل‌زده سیستان و بلوچستان هستندبه نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ دوم معمار باشی گفت: بالگرد‌های هوانیروز، نیروی هوایی و نیروی دریایی، شناور‌های نیروی دریایی، نفربر‌های آبی خاکی نیروی زمینی، هواپیمای بوئینگ و سی ۱۳۰ نیروی هوایی و نیروی انسانی ارتش در جاسک، کنارک و چابهار وارد عمل شدند و در حال امداد رسانی به مردم عزیز سیل زده هستند.

وی افزود: در حال حاضر بازگشایی معابر روستایی، پل سازی، ارسال مواد غذایی، پتو، جیره خشک و طبخ غذای گرم از جمله فعالیت‌های یگان‌های ارتش در منطقه سیل زده است.

۲۶
دی

۲۰ دی ماه امسال بود که یک سیل سهمگین شهر جاسک و مناطق اطراف آن را دربرگرفت. با گذشت پنج روز از این حادثه وسعت خرابی‌های سیل بیشتر نمایان شده است.

این خرابی‌ها شامل نابودی زیرساخت‌های شهری و روستایی و همچنین بی‌خانمان شدن حدود ۲۵۰ هزار نفر در مرکز و جنوب استان، تنها بخشی از گرفتاری‌های ناشی از سیل در استانی است که خود با محرومیت دست و پنجه نرم می‌کند.ارتش جمهوری اسلامی هم مانند گذشته و حضور در بلایای طبیعی و کمک به رفع مشکلات مردم در این روزها هم با تمامی قوای خود برای رفع مشکلات مردم سیل زده در استان سیستان و بلوچستان حضور پیداکرده است. سعی داریم تا در این گزارش به فعالیت های ارتش طی چند روز گذشته در مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان بپردازیم.

۲۶
دی

 اما آیا ایران این معادله را قبول خواهد کرد؟ فعلا به این زودی نمی‌توان به این پرسش پاسخ داد. با این حال، واضح است که ایران بار دیگر به لحظه سخت تصمیم‌گیری رسیده است. اروپایی‌ها با فعال کردن مکانیسم حل اختلاف، ممکن است در پی انداختن توپ به زمین ایران باشند. این احتمال وجود دارد که در هفته‌های آینده بگویند اگر ایران می‌خواهد برجام زنده بماند، به اجرای کامل آن بازگردد، در غیر این صورت، مکانیسم ماشه فعال خواهد شد.پس از چند ماه کش و قوس، کشور‌های اروپایی عضو توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵، در اقدامی که ممکن است تنش‌های هسته‌ای میان ایران و غرب را تشدید کند، مکانیسم حل اختلاف را فعال کردند.

۲۴
دی

مطرح شدن گزاره‌هایی چون «جمینگ» و «نفوذ» و بررسی آنها در طول 48 ساعت پس از وقوع سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی را می‌توان از جمله علل تاخیر در اطلاع‌رسانی علت اصلی سانحه برشمرد.

همه آنچه در ۴۸ ساعت پس از سقوط هواپیما گذشت/ کدام سناریوها بررسی شد؟

صبح شنبه ۲۱ دی‌ماه؛ انتشار بیانیه ستادکل نیروهای مسلح کلید حل معمایی است که از بامداد روز چهارشنبه ۱۸ دی‌ماه و با سقوط پرواز شماره ۷۵۲ هواپیمایی اوکراینی ایجاد شد.

بوئینگ ۷۳۷ هواپیمایی اوکراین با علامت ثبت UR-PSR که با شماره پرواز ۷۵۲ در ساعت  ۶:۱۲ صبح از باند فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره) به مقصد کیف پایتخت اوکراین به پرواز درآمده بود، تنها ۶ دقیقه پس از پرواز و با قطع ارتباط با برج مراقبت پرواز در ساعت ۰۶:۱۸ در حوالی شهریار سقوط و تمام سرنشینان آن که ۱۶۷ مسافر و ۹ نفر خدمه پروازی بودند جان باختند.

۲۴
دی
واحدهای ارتش امکانات خود را در کمک به سیل زدگان به کار گیرند

فرمانده کل ارتش در پی وقوع سیل در سیستان و بلوچستان به فرماندهان نیروهای زمینی، هوایی، دریایی و پدافند هوایی دستور داد، تمامی امکانات در منطقه جنوب شرق را در خدمت به مردم به کار گیرند.

امیر سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در پی وقوع سیل در استان سیستان و بلوچستان به فرماندهان نیروهای زمینی، هوایی، دریایی و پدافند هوایی دستور داد، تمامی واحدهای ارتش مستقر در منطقه، علاوه بر نیروهای امدادی و تجهیزات به کار گرفته شده تمامی امکانات هوایی و نیروی انسانی منطقه جنوب شرق را در خدمت مردم عزیز سیل زده با هماهنگی ستاد بحران منطقه به کار گیرند.

۲۲
دی

آنچه باعث شد هواپیمای اوکراینی پس از اصابت موشک در آسمان منفجر و متلاشی نشود، عمل کردن فیوز مجاورتی موشک شلیک شده به سمت آن و برخورد ترکش‌ها با بدنه هواپیما است.

چرا هواپیمای اوکراینی در آسمان منفجر نشد؟/ فیوز مجاورتی موشک چیست؟

 یکی از مسائل مطرح شده پیرامون حادثه سرنگونی هواپیمای بوئینگ-۷۳۷ خطوط هواپیمایی اوکراینی، چرایی منفجر نشدن هواپیما در آسمان پس از اصابت موشک است که در ساعات و روزهای ابتدایی سانحه نیز از آن بعنوان یکی از دلایل رد هدف قرار گرفتن هواپیما یاد می‌شد.سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در تشریح علت این موضوع می‌گوید: عزیزان هواپیمایی کشوری بر این اساس که «اگر موشکی به هواپیما بخورد، هواپیما منفجر می‌شود» می‌گفتند این هواپیما مورد اصابت قرار نگرفته است؛

۱۹
دی

حجم بالای شلیک موشک‌های بالستیک به سوی پایگاه عین‌الأسد و غلبه این موشک‌ها بر سامانه‌های دفاع هوایی این پایگاه از جمله نکات بارز عملیات «شهید سلیمانی» به شمار می‌رود.

فرود آمدن ۸ تن ماده منفجره بر سر «عین‌الأسد»/ غلبه موشک‌های ایرانی بر آمریکاییعملیات «شهید سلیمانی» و حمله موشکی نیروی هوافضای سپاه به پایگاه عین‌الأسد بامداد امروز و دقیقا در همان ساعتی که نیروهای ارتش تروریستی آمریکا سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی و همرزمانش را به شهادت رسانده بودند،‌ انجام شد.

** مختصات هدف

۱۸
دی
انتقام دقیق

بالاخره موشک های بالستیک ایران در پایگاه عین الاسد آمریکا در خاک عراق فرود آمد و بخشی از انتقام سخت محقق شد. اما چرا ایران به این پایگاه و اربیل عراق حمله کرد ؟

نکات ذیل میتواند قابل توجه باشد :

ایران بطور صریح و آشکار از خاک خود و با اعلام خبر آن و پذیرش مسئولیت حمله ، به پایگاه آمریکا حمله کرد و نه بصورت پنهانی و یا از طریق گروه های مقاومت . معنای این حرکت جمهوری اسلامی از نظر سیاسی کاملاً مشخص است . مقامات جمهوری اسلامی قبلاً بارها اعلام نموده بودند که اگر بخواهند حمله ای نمایند ، مسئولیت آنرا صریحاً می پذیرند و پنهانی و غیر مستقیم عملیاتی را انجام نمی دهند .