فرمانده نیروی زمینی ارتش: بیش از هشت هزار و ۶۰۰ سرباز مشغول لایروبی منازل سیلزدگان هستند
امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» در نشست خبری که صبح امروز در ستاد فرماندهی نیروی زمینی ارتش برگزار شد، با بیان اینکه مشخصه اصلی ارتش جمهوری اسلامی ایران، ولایت مداری و ولایت محوری است، اظهار کرد: امام خمینی(ره) با نامگذاری ۲۹ فروردین به روز ارتش، موجبات تولد ارتشی انقلابی و ولایی را فرهم آوردند.وی افزود: همزمان با پیروزی انقلاب و اعلام موجودیت ارتش، انواع ضدانقلابها در سایزها و مشخصههای مختلف مثل قارچ سر از زیر خاک درآوردند و تنها نیرویی که توانست پوزه اینها را به خاک بمالد ارتش جمهوری اسلامی با محوریت نیروی زمینی و به ویژه هوانیروز قهرمان بود.
فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه دشمن با تحمیل کردن یک جنگ نظامی در سال ۱۳۵۹ میخواست با ساقط کردن انقلاب اسلامی نظام مورد نظر خود را سر کار بیاورد، گفت: ارتش در روزهای اول جنگ با حضور یگانهای نیروی زمینی در مناطق مرزی کشور موجب تثبیت دشمن شد و در ادامه دفاع مقدس نیز مصداق اشداء علیالکفار بود.
فرمانده نیروی زمینی ارتش ادامه داد: بعد از دفاع مقدس تا امروز نیز ارتش به عنوان نیرویی که طبق قانون، مسئولیت حفاظت و پاسداری از تمامیت ارضی کشور را عهدهدار است، به خوبی این مسئولیت را انجام داده است.
امیر حیدری در ادامه صحبتهای خود عنوان کرد: پس از اینکه باقیماندههای پراکنده به جا مانده از داعش به افغانستان گسیل شدند، مسئولان ستاد کل نیروهای مسلح به این نتیجه رسیدند که علاوه بر مرزهای غربی کشور، تامین امنیت و حفاظت از مرزهای شرقی نیز بر عهده نیروی زمینی ارتش گذاشته شود و ما امروز با یک قرارگاه منطقهای در مرزهای شرقی کشور مستقر هستیم.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به اقدامات نیروی زمینی ارتش در جریان سیل اخیر گفت: نیروی زمینی ارتش همچون سایر نیروهای مسلح به محض دریافت پیام فرمانده کل قوا، بلافاصله در بحث به کمک مردم سیل زده استان گلستان وارد شد و بعد از آن نیز در جریان امدادرسانی به سیلزدگان لرستان، خوزستان، ایلام و کرمانشاه با تمام توان حضور پیدا کرد.
فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه ۲۱ یگان عمده نیروی زمینی در طراز تیپ و سه قرارگاه منطقهای و سه قرارگاه لشکری نیروی زمینی در جریان سیل اخیر ، به مردم خدمترسانی کردند، گفت: هماکنون قریب به ۷۰۰ دستگاه انواع تجهیزات و ماشین آلات مهندسی نزاجا مشغول خدمت رسانی به مردم است.
امیر حیدری با بیان اینکه پلهای متحرک نیروی زمینی آلامی بر دردهای سیلزدگان اخیر بوده است، گفت: این پلها در پلدختر، گمیشان، آق قلا و بخشهایی از خوزستان بکارگیری شدهاند.
وی با بیان اینکه مردم پلدختر که در هنگام سیل به دامنه کوهها پناهنده شده بودند، در همان ساعات اولیه توسط بالگردهای هوانیروز به نقاط امن منتقل شدند، گفت: هوانیروز در جریان امدادرسانیهای سیل اخیر رکورد زد و با ثبت ۷۷۳ سورتی پرواز در لرستان قریب به ۳ هزار فرد گرفتار در سیل را به نقاط امن رساند.
فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه امروز لایروبی کردن خانهها، انتظار اصلی مردم پلدختر است، عنوان کرد: هماکنون بیش از ۸ هزار و ۶۰۰ سرباز نیروی زمینی ارتش در لرستان و گلستان خانه به خانه منازل را لایروبی و پاکسازی میکنند.
وی با بیان اینکه انواع پمپهای تخلیه آب نیروی زمینی در ماجرای پاکسازی و لایروبی منازل، بکارگیری شدند، گفت: تا زمانی که آلام مردم مناطق سیلزده پایان نیابد، ارتش در کنار آنها خواهد بود.
امیر حیدری همچنین یادآور شد: چند خبر خوب برای سربازانی که اهل روستاهای و شهرهای مناطق سیلزده هستند یا سربازانی که به منظور امداد به این مناطق اعزام شدند پیشبینی کردیم که در روز ۲۹ فروردین امسال به سمع و نظر همگان خواهد رسید.
وی در ادامه پیرامون قرار گرفتن نام سپاه در فهرست گروههای تروریستی از سوی آمریکا گفت: آمریکاییها بدانند با این کار نابخردانه خود خدمت بزرگی به نظام جمهوری اسلامی کردند و موجبات وحدت، همدلی و همراهی تمام اقشار جامعه با سپاه را به وجود آوردند.
امیر حیدری ادامه داد: ما با این کار آمریکا به این نتیجه رسیدیم که حضور نیروهای مسلح در برابر زیادهخواهی های آمریکا و استکبار جهانی موثر بوده و ما آموختیم که با سرعت بیشتری این مسیر را بپیماییم.
فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه ما تنها رنگ لباسهایمان با برادران سپاه تفاوت دارد ولی هدفمان یکی است، تاکید کرد: دست ارتش در دست سپاه است و این وحدت و همدلی تداوم خواهد داشت تا آن روز که پوزه استکبار را به خاک بمالیم و نابودی اسرائیل را جشن بگیریم.
امیر حیدری در ادامه با اشاره به برگزاری رژه روز ارتش در ۲۹ فروردین گفت: امسال و در روز ۲۹ فروردین، در استانهای گلستان، لرستان و خوزستان به سنوات قبل رژه نخواهیم داشت بلکه یک رژه گسترده و مستمر خدمترسانی را پیشبینی کردهایم.
وی ادامه داد: در روز ۲۹ فروردین از دستاوردهای جدید نیروی زمینی رونمایی خواهیم کرد. ما نهضت قطعهسازی را در نیروی زمینی ارتش پیاده کردیم و امروز در ۲۳ رسته نیروی زمینی تجهیزات بومی بکارگیری میشوند. ما در فناوریهای زرهی، ضدزرهی، توپخانه و بالگرد به خودکفایی رسیدیم. بیشتر دستاوردهای امسال در حوزه های زرهی، ضدزره، پهپاد، کوادکوپتر، انواع جمرها در فرکانسهای مختلف و بهینه سازی تانکها خواهد بود.
فرمانده نزاجا همچنین گفت: نیروی هوایی در رژه ۲۹ فروردین امسال تنها با هواپیماهای بومی آذرخش، رعد و کوثر رژه برگزار میکند؛ ضمن اینکه سوختگیری هوایی نیز از دیگر بخشهای رژه امسال نیروی هوایی در روز ارتش خواهد بود.
امیر حیدری افزود: پدافند هوایی با نمایش اس ۳۰۰ ، صیاد دو و سه و همونین رادارهای ارتفاع بلند و کوتاه و سیستمهای جنگ الکترونیک در رژه روز ارتش امسال حضور خواهد داشت.
امیر حیدری در ادامه با بیان اینکه ما امسال قرارداد خرید تانک کرار را با وزارت دفاع امضا میکنیم، گفت: این تانک در طراز پیشرفتهترین تانکهای دنیاست و حتی آپشنهایی نیز از آنها بیشتر دارد. امسال به صورت تولید انبوه این تانک را وارد سامانه تجهیزات نیروی زمینی ارتش خواهیم کرد.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با بیان اینکه این امکان که مینها و مواد منفجره بر اثر سیل اخیر جابجا شده باشند، در پایین ترین درجه قرار دارد، گفت: ما بعد از دفاع مقدس نه مرزها را رها کردیم و نه پاکسازی زمینها و نواحی مرزی را. ما حتی روستاهای چسبیده به مرزها و مزارع و زمینهای کشاورزی این نواحی را هم پاکسازی کردیم. اما با این حال نیروی زمینی ارتش برنامه کاوش مرزها را در دستور کار دارد تا ساکنان نواحی مرزی جنوبغرب و غرب کشور، با خیال راحت به زندگیشان ادامه دهند.