همه آنچه که باید از عملیات ویژه اخیر وزارت اطلاعات بدانید
سربازان گمنام امام زمان (عج) توانستند بار دیگر، یکی از توطئه های سازماندهی شده جریان های تکفیری تروریستی را که با هدف بر هم زدن جشن پیروزی انقلاب اسلامی در یوم الله 22 بهمن در حال تدارک بود شناسایی و از اجرای آن جلوگیری کنند؛
به گزارش میزان، به گفته وزیر اطلاعات این تیم تروریستی تحت هدایت مستقیم افرادی مستقر در برخی کشورهای همسایه بود که اقدام قانونی برای پیگیری آن در دستور کار قرار دارد.
جزئیاتی از عملیات ویژه سربازان گمنام امام زمان(عج)
6 روز عملیات سخت
این عملیات روز جمعه 15بهمن 1395{مصادف با 5 جمادی الاولی1438} آغاز شد و تا روز پنج شنبه 21 بهمن 1395{مصادف با 11 جمادی الاولی 1438} ادامه داشت.
دستگیری 8 نفر
در پی این عملیات شبکه مخفی عناصر تروریستی در اطراف تهران و برخی از استان های غربی و شرقی کشور شناسایی و تعداد هشت نفر از عناصر اصلی آن دستگیر شدند.
همگی غیر ایرانی بودند
تمامی دستگیرشدگان از اتباع غیرایرانی و برخی از آنان جزء مرتبطین یکی از سرکردگان شاخص گروهک تکفیری که اخیراً به هلاکت رسیده است بودند.
آخرین وضعیت تروریستهای بازداشت شده
حجت الاسلام و المسلمین اژه ای سخنگوی قوه قضاییه گفت: "رسیدگی به این پرونده{تروریست های دستگیر شده} شروع شده است. 8 نفر در البرز دستگیر شده اند و تعدادی هم در سایر استان ها بوده که پرونده آنها هم در حال انتقال به البرز است. حد و حدود اتهامات این افراد بعدا مشخص می شود و ممکن است تعداد این افراد بیشتر شود یا نشود."
عملیات های تروریستی که ناکام ماند
بر اساس اطلاعات اولیه این تیم تروریستی با تدارک و تهیه سلاح کلاشینکف و سایر تجهیزات تروریستی قصد داشتند تا چند عملیات تروریستی (از نوع انغماسی) را در تهران و بعضی از شهرهای کشور اجرا کنند.
عملیات انغماسی به چه معناست؟
انغماسی به عناصری گفته می شوند که به عمق جبهه حریف نفوذ و تا آخرین گلوله می جنگند و سپس خود را منفجر می کنند.
چرا قبلتر دستگیر نشدند؟
شاید برای برخی سوال باشد که چرا دستگیری و متلاشی سازی برخی تیم های تروریستی از جمله این تیم تا درون کشور ادامه پیدا می کند؛ پاسخ این سوال را حسین نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی اینگونه به خبرگزاری میزان می دهد، "دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران در هر لحظه و هر مرحله ای که لازم باشد با توطئه گران و تروریست ها برخورد می کنند؛ برخی اوقات نیاز است که تروریست ها قبل از آنکه به مرز برسند متلاشی شوند، گاهی نیاز است که تروریستها در مرز منهدم شوند؛ برخی از گروهها نیز لازم است برای کسب اطلاعات و آمار بیشتر از روابط آنها، در داخل کشور متلاشی شوند."
به گفته نقوی حسینی، "این موضوع که در کدام زمانبندی و در چه مرحله ای با تروریستها برخورد شود به تشخیص و صلاحدید نیروهای امنیتی و اطلاعاتی برمی گردد."
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، علاوه بر این افزود: "از سوی دیگر ممکن است برخی از تروریست ها از خارج از مرزهای کشورمان به داخل نیایند و از درون کشور خودمان قصد انجام فعالیت های مخرب داشته باشند که در این مورد هم اطمینان صد در صدی وجود دارد که همه چیز از طرف دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی کشور، تحت کنترل و مراقبت است؛ این دستگاهها در موقع لازم و وقت مناسب نسبت به دستگیری خرابکاران اقدام می کنند."
- ۹۵/۱۱/۲۵